Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

2 ευρω για φωτο με τον Sid

Την ιδέα μου την έδωσε ο περιπτεράς της γειτονιάς (για σου Λευτερη αρχοντα!). Πρέπει μου λέει τωρα που αρχίζουν τα σχολεία να ντύσεις τον σκέλετο σας μαθητή σε ενα γραφείο. Αλλα να σας συστήσω πρώτα.

Τον σκελετο μας τον λένε Sid και τον παραγγείλαμε απο ebay.
Στην αρχή τον ειχαμε βρεί μονο σε ενα γερμανικό site αλλα δεν εστελε Ελλάδα. Προμήθευε ομως έναν ιταλό που εστέλνε οποτε τον παραγγείλαμε απο αυτον. Περιττ'ο ίσως να αναφερω πως οταν ήρθε το πακετο εγραφε πάνω "made in China". : )
O Sid λοιπον είναι κούκλος βιτρίνας, στο λίγο πιο αδύνατο, κινέζος με ιταλικό διαβαταριο αλλα στην καρδιά άγγλος. Και λογω σχολικής χρονιάς, μαθητής.

Το τι έγινε μολλίς έκατσε ο Sid στο θρανίο δεν περιγράφεται. Το πόσες μούτζες βρίσκω πάνω στο τζάμι το πρωι τα  λέει ολα. Αυτές οι μουτζες είναι στο ύψος της μεσης μου και μου δείχνει που κόλησε το πιτσιρίκι για να δει πίο καλα τον Sid! Εχω βρεί και καποίες άλλες ύποπτες μουτζουρες που υποψιαζομαι πως είναι μύτες...
Επίσης εχουν βγεί πολλές φωτογραφίες με τον Sid! Στήνεται το πιτσιρίκι απο εξω, υπολογίζει να είναι δίπλα του, και ο μπαμπάς βγάζει φωτογραφία με το κινήτο...
Οπως πόλυ σωστα λέει ενας φίλος, επρεπε να βάλουμε είσοδο. 2 ευρω για φωτο με τον Sid.
Καποιές φορές που πήρα χαμπαρι χαμπάρι τι γινοταν βγήκα εξω και ειπα στον μπαμπα-μαμα-γιαγια "ας ερθουν μεσα να τον δουν και τους βγαζετε και φωτογραφια. Τρελο γελιο και μαθηματα ανατομίας ταυτοχρονα!!!
Τέτοιο σουξε παντως ομολογω δεν το περιμένα!

Το τετραδιο που χαζευεί με τόση αφοσίωση ειναι τετραδιο πανελληνίων... : ) Το σενάριο λέει πως πήγε να δωσει εξετασεις και έμεινε εκει για παντα......

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

corsets

Αληθινο περιστατικό. Μπαίνει ζευγαρακι γυρω στα 20. Χαζευουν τα ρουχα, σχολιαζουν, 'ολα καλά. Μετα βλεπει η κοπελα ενα κορσε. Τον ποιο απλο τον μαυρο overbust που λενε και στον χωριο μου (αυτο σημαινει οτι καλυπτει και το στήθος. Ακόμη μια λέξη για μετάφραση που δεν έχω βρει αλλα που θα μου πάει θα βρω). Τον βλέπει το παληκαρι και εκει που ηταν όλα καλα ξαφνικα γινεται πανικός.
"Δεν θα το βάλεις αυτοοοοοοοο"
Αληθεια λεω σχεδον ούρλιαξε και σχεδον τρόμαξα.
"Μα" του λεει "τι εχει?"
"Δεν μπορεις να είσαι μαζι μου και κυκλοφορεις φορώντας τέτοια ρουχα!!!!!!!!"

Εκεί το ξανάπαθα το σόκ, γιατί παντα πίστευα οτι ο κορσές εκτός απο γυναικεία φαντασιωση είναι και αντρική και οι περισσότεροι αντρές θα χαιρονταν να εχουν μια γυναικα δίπλα τους με κορσε!!!

Οχι δεν μιλάω για τους κορσέδες-εσώρουχα που ειναι  ημιδιάφανοι, δαντελωτοί και με ζαρτιέρες αλλα για τους κλασσικους που ειναι για να φαινονται και που σου κάνουν και την μέση δαχτυλιδι. Βεβαια οι περισσοτεροι ανδρες ειμαι σίγουρη οτι δεν ειχαν προβλημα ούτε στους διάφανους με τις ζαρτιέρες αλλα hey guys αντε σε κανα μαγαζι με εσωρουχα να ξεχαρμανιασετε...
Το παιδι που λετε της τα πρηξε της κοπελιτσας "οταν θα βγαινουμε μαζι μην τολμήσεις να φορέσεις κατι τέτοιο" και αλλα χαρούμενα. Εδω το χα να του πετάξω καμια χοντράδα αλλα κρατήθηκα. "Ξερετε" του λέω " ειναι σαν μπλουζα δεν ειναι εσωρουχο" Χαρά η κοπελιτσα που συμμάχησα. Ματαία ομως... Σιγα μήν την αφηνε να το αγορασει.

Αυτα τα πολλα και δεν λεω τις παρακατω σκεψεις μου γιατι θα γινω κακια. Το μονο που εχω να πω ειναι οτι ευτυχως ποτε στην ζωή μου δεν εμπλεξα με τετοιο ζηλιαρη και υστερικο γκομενο.
Ουφ!