Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

2 ευρω για φωτο με τον Sid

Την ιδέα μου την έδωσε ο περιπτεράς της γειτονιάς (για σου Λευτερη αρχοντα!). Πρέπει μου λέει τωρα που αρχίζουν τα σχολεία να ντύσεις τον σκέλετο σας μαθητή σε ενα γραφείο. Αλλα να σας συστήσω πρώτα.

Τον σκελετο μας τον λένε Sid και τον παραγγείλαμε απο ebay.
Στην αρχή τον ειχαμε βρεί μονο σε ενα γερμανικό site αλλα δεν εστελε Ελλάδα. Προμήθευε ομως έναν ιταλό που εστέλνε οποτε τον παραγγείλαμε απο αυτον. Περιττ'ο ίσως να αναφερω πως οταν ήρθε το πακετο εγραφε πάνω "made in China". : )
O Sid λοιπον είναι κούκλος βιτρίνας, στο λίγο πιο αδύνατο, κινέζος με ιταλικό διαβαταριο αλλα στην καρδιά άγγλος. Και λογω σχολικής χρονιάς, μαθητής.

Το τι έγινε μολλίς έκατσε ο Sid στο θρανίο δεν περιγράφεται. Το πόσες μούτζες βρίσκω πάνω στο τζάμι το πρωι τα  λέει ολα. Αυτές οι μουτζες είναι στο ύψος της μεσης μου και μου δείχνει που κόλησε το πιτσιρίκι για να δει πίο καλα τον Sid! Εχω βρεί και καποίες άλλες ύποπτες μουτζουρες που υποψιαζομαι πως είναι μύτες...
Επίσης εχουν βγεί πολλές φωτογραφίες με τον Sid! Στήνεται το πιτσιρίκι απο εξω, υπολογίζει να είναι δίπλα του, και ο μπαμπάς βγάζει φωτογραφία με το κινήτο...
Οπως πόλυ σωστα λέει ενας φίλος, επρεπε να βάλουμε είσοδο. 2 ευρω για φωτο με τον Sid.
Καποιές φορές που πήρα χαμπαρι χαμπάρι τι γινοταν βγήκα εξω και ειπα στον μπαμπα-μαμα-γιαγια "ας ερθουν μεσα να τον δουν και τους βγαζετε και φωτογραφια. Τρελο γελιο και μαθηματα ανατομίας ταυτοχρονα!!!
Τέτοιο σουξε παντως ομολογω δεν το περιμένα!

Το τετραδιο που χαζευεί με τόση αφοσίωση ειναι τετραδιο πανελληνίων... : ) Το σενάριο λέει πως πήγε να δωσει εξετασεις και έμεινε εκει για παντα......

2 σχόλια:

mia_einai_i_ousia_den_yparxw είπε...

Με το αρθρο για τον SID στη βιτρίνα μου θύμισες κάτι βιτρίνες όπου ποζάρουν πραγματικοί άνθρωποι για λίγη ώρα, για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον από τους περαστικούς. Εσύ το κατάφερες με τον άκρως αντίθετο(!) τρόπο-πολύ μπροστά.

Παρεπιπτόντως, αν χρειάζεσαι κάτι από τον προμηθευτή σου, πχ: αν ο Sid χρειαστεί αλλαγή κρανίου(burn out από το διάβασμα), πες μου να σου το φέρω όταν ξανακατέβω Ελλάδα. Κωδική ονομασία της αποστολής: "Παρ' (τα σ)το κρανίο κι έλα"

free style kallithea είπε...

χα χα! αυτο που λειπει απο δω δεν νομιζω οτι ειναι το κρανιο οσο αυτο που περιεχει...