Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

corsets

Αληθινο περιστατικό. Μπαίνει ζευγαρακι γυρω στα 20. Χαζευουν τα ρουχα, σχολιαζουν, 'ολα καλά. Μετα βλεπει η κοπελα ενα κορσε. Τον ποιο απλο τον μαυρο overbust που λενε και στον χωριο μου (αυτο σημαινει οτι καλυπτει και το στήθος. Ακόμη μια λέξη για μετάφραση που δεν έχω βρει αλλα που θα μου πάει θα βρω). Τον βλέπει το παληκαρι και εκει που ηταν όλα καλα ξαφνικα γινεται πανικός.
"Δεν θα το βάλεις αυτοοοοοοοο"
Αληθεια λεω σχεδον ούρλιαξε και σχεδον τρόμαξα.
"Μα" του λεει "τι εχει?"
"Δεν μπορεις να είσαι μαζι μου και κυκλοφορεις φορώντας τέτοια ρουχα!!!!!!!!"

Εκεί το ξανάπαθα το σόκ, γιατί παντα πίστευα οτι ο κορσές εκτός απο γυναικεία φαντασιωση είναι και αντρική και οι περισσότεροι αντρές θα χαιρονταν να εχουν μια γυναικα δίπλα τους με κορσε!!!

Οχι δεν μιλάω για τους κορσέδες-εσώρουχα που ειναι  ημιδιάφανοι, δαντελωτοί και με ζαρτιέρες αλλα για τους κλασσικους που ειναι για να φαινονται και που σου κάνουν και την μέση δαχτυλιδι. Βεβαια οι περισσοτεροι ανδρες ειμαι σίγουρη οτι δεν ειχαν προβλημα ούτε στους διάφανους με τις ζαρτιέρες αλλα hey guys αντε σε κανα μαγαζι με εσωρουχα να ξεχαρμανιασετε...
Το παιδι που λετε της τα πρηξε της κοπελιτσας "οταν θα βγαινουμε μαζι μην τολμήσεις να φορέσεις κατι τέτοιο" και αλλα χαρούμενα. Εδω το χα να του πετάξω καμια χοντράδα αλλα κρατήθηκα. "Ξερετε" του λέω " ειναι σαν μπλουζα δεν ειναι εσωρουχο" Χαρά η κοπελιτσα που συμμάχησα. Ματαία ομως... Σιγα μήν την αφηνε να το αγορασει.

Αυτα τα πολλα και δεν λεω τις παρακατω σκεψεις μου γιατι θα γινω κακια. Το μονο που εχω να πω ειναι οτι ευτυχως ποτε στην ζωή μου δεν εμπλεξα με τετοιο ζηλιαρη και υστερικο γκομενο.
Ουφ!

4 σχόλια:

Artistz είπε...

Έπρεπε να τον κάνεις ρόμπα.
Η κοπέλα ακόμα και να μη το πήρε εκείνη την ώρα αύριο το πολύ μεθαύριο θα το έχει πάρει(..να μη σου πω θα τον παράτησε μετά απο 2 ώρες και θα γύρισε πίσω να το τσιμπήσει).

Τι φοβήθηκε ο φουκαράς;μη τυχόν γίνει πιο ωραία η κοπέλα του και του τη φάνε;θα αρχίσω και εγώ να θάβω τώρα για αυτο σταματάω..

η κομματαρα των motorhead απο κάτω τα σπάει με μπουζουκάκι.

και μιας και είπα motorhead πριν λίγο τσίμπα το..
http://www.youtube.com/watch?v=L4yHyHdJK5g

bye!

free style kallithea είπε...

Ευχαριστω για την εφιερωση! Lemmy θεος! δυστυχως δεν προλαβα και το ντοκυμαντερ για αυτον στις νυχτες πρεμιερες γμτ...
Οσο για τον τυπο δυστυχως ή ευτυχως δεν το θεωρω σωστο να ανακατευομαι στα προσωπικα ενος ζευγαριου. Ειπα την γνωμη μου ευγενικα παρολο που δεν μου την ζητησανε. Τωρα για την κοπελα... ή που θα τον παρει χαμπαρι γρηγορα και θα τον εχει χωρισει ηδη ή που θα τον παντρευτει, θα κανει κανα 2 παιδια και θα τα βασανιζει πολυυυυυυυυ ασχημα στο μελλον

mia_einai_i_ousia_den_yparxw είπε...

Συμφωνω και επαυξανω για το ενδεχόμενο "μελλοντικη εξέλιξη του ζευγαριού". Προτείνω εναλλακτικά να παρεχεις (πάντα σε μαύρο) βέλο με σταμπες και γιατί όχι μπούρκα για να ικανοποιηθεί και ο πιο απαιτητικός non-freestyle καταναλωτής. "Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο".

free style kallithea είπε...

πω πω καταπληκτικη ιδεα! Μπουρκα με νεκροκεφαλες ή αλλα gothic σχεδια! Επισης μπορουμε να δοκιμασουμε και κατι σε punk αισθητικη. Δηλαδη μαυροκοκκινο καρω με πολλα φερμουαρ και αλυσιδες!!!