Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

NEW ZERO GOD + DRAMA QUEEN live @ GLAM ROCK BAR FRI.29.OCT







NEW ZERO GOD & DRAMA QUEEN live @ GLAM ROCK BAR

Οι New Zero God σχηματίστηκαν τον Μάρτιο του 2006, από πρώην μέλη των “The Flowers Of Romance” και των “Nexus”. Το συγκρότημα αποτελείται από έμπειρους μουσικούς που δραστηριοποιούνται στην ελληνική μουσική σκηνή και δισκογραφία από τη δεκαετία του ’80.

Το ντεμπούτο άλμπουμ του συγκροτήματος έχει τον τίτλο “Fun Is A Four Letter Word” και περιέχει 12 κιθαριστικά τραγούδια που κινο...ύνται ανά­μεσα στις περιοχές του post punk, του dark wave και του goth χωρίς τελικά να το χαρακτηρίζει ως σύνολο ένα μόνο από τα παραπάνω είδη.

Οι New Zero God ηχογράφησαν σε δώδεκα live in-the-studio jam sessions με σκοπό να συλλάβουν τη live αίσθηση που βγάζει το συγκρότημα στη σκηνή. Ο σκοπός επετεύχθη και το αποτέλεσμα είναι ένα άλμπουμ γεμάτο ενέργεια και ψυχή που ακούγεται δυνατά!

Ανάλογες είναι άλλωστε και οι ζωντανές εμφανίσεις των New Zero God στις οποίες συχνά παίζουν και κομμάτια των Flowers of Romance και των Nexus.

Μέχρι τώρα έχουν εμφανιστεί σε διάφορα club και μουσικές σκηνές εντός και εκτός Αθήνας, ενώ ξεχωριστές ήταν οι εμφανίσεις τους στο 1ο Φεστιβάλ Ερμούπολης και στο Local Delights Festival που έγινε στο Block 33 της Θεσσαλονίκης. Έχουν ανοίξει επίσης συναυλίες των Legendary Pink Dots και των Christian Death.

Mετά την πρόσφατη κυκλοφορία του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, το άλμπουμ έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές από τον μουσικό τύπο και το ραδιόφωνο. Επίσης έχουν γίνει πολλές αναφορές σε διάφορα εγχώρια και διεθνή Blogs και ιστοσελίδες μεγάλης επισκεψιμότητας.

Τους New Zero God αποτελούν οι:

Μιχάλης Πούγουνας – Φωνητικά
Δημήτρης Στεβής – Τύμπανα
Μπάμπης Διακουμέας – Μπάσο
Ηλίας Ράπτης – Κιθάρα
Μιχάλης Χρήστου – Κιθάρα


http://www.myspace.com/newzerogod


την εμφάνιση θα ανοίξει το πολύ καλό συγκρότημα Drama Queen

http://www.myspace.com/dramaqueentheband )



Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Eκτακτα καιρικα φαινομενα...

Βροχες και καταιγίδες λοιπον σε ολη την χωρα, πανικος, πλυμμηρες και ενας φιλος μου συνδίασε κατι περίεργο...
Ποιος νομιζετε οτι εχει γενεθλια σημερα???
Ω ναι!

Tυχαιο???
Δε νομιζω...

(την φωτο την πηρα απο αυτο το θεικο ποστ...
http://larissaagorakanenas.blogspot.com/2009/12/blog-post_202.html

Aληθινό περιστατικό n3

Εμαθα καινούργιους τρόπους διαφήμισης του blog . Με ενημερωσε χθες ενας γνωστος μεταξυ τύρου και ουισκιου. Να φτιαξω λεει 2-3 λογαριασμους στο google και μετα να ανεβασω καμια ανάρτηση "λιγο περιεργη" και καλύτερα λιγο προσβλητική για κάποιον  (πχ γκρουπ ελληνικό ή αλλο blog-σελιδα). Mετα να μπω με τους αλλους λογαριασμούς και να κανω τσαμπουκά. Σε καποια να με βριζω και σε κάποια να με υπερασπιζομαι.

"Καλά ποσους λογαριασμους πρεπει να εχω ή γυναικα για να κάνω καυγα με τον εαυτο μου?" ρωτήσα ή ασχέτη. 
"Οχι μου λέει θα πεταξείς και μερικά ανωνυμα μέσα, οποτε δεν χρειαζεται να εχεις και 15 mail...Απλα δεν γινεται να ειναι ολα ανωνυμα γιατι θα καρφωθεις."

"Μαλιστα " του λεω "η διαφημιση που ειναι ακριβως γιατι δεν καταλαβα, μη με βλεπεις μελαχροινη, πριν 10 χρονια ειχα περασει ενα φεγγαρι κρισή και τα εκανα ξανθά και μαλλον μου εχει μείνει βαφη..."

"Μα μου λέει δεν σκεφτεσαι κοθόλου???
Το θέμα είναι να το μαθεί ο θιγομενος!!!"
Οπου θα φροντισεις να τον ενημερωσεις με έναν αλλο λογαριασμο σου. Αυτο μπορεις να το κάνεις και μεσω twitter ή facebook ή κατι αλλο. Εκει να δεις επισκεψιμοτητα και σχολια. Επίσης φροντισε η αναρτηση να ειναι μεν περιεργη και αμφιλεγόμενη αλλα οχι τρελα extreme γιατι πρεπει να το σωσεις αργοτερα στα σχόλια.Ολή η μαγκια εκεί ειναι. Ξερεις ατακες του τύπου "διαφωνουμε αλλα μας αρεσει ο διαλογος..."


ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!

Αλλη δουλεία δεν εχω να κανω καθέ μερα απο το να τσακωνομαι μονή μου! Ασε που οποιος ανακατευεται με τα πίτουρα τον τρωνε οι κοτες. Ετσι ξεκινησαν κάποιοι και κατέληξαν με σχιδοειδης προσωπικοτητα...
(και μενα με βλέπω θα τσακωνομαι με τον εαυτο μου για το τι καφε θα φτιαξω...)

Υ.Γ. ασε που θα επρεπε να φτιαξω ΚΑΙ  τwitter και αληθεια ακομη δεν εχω καταλαβει που χρησιμευει...

ΥΓ2 ακολουθει διαφημιση...


Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Εσείς πόσα διόδια πληρώσατε σήμερα;

Tο πρωί μου ήρθε ένα email το οποίο πιστεύω πως αξίζει τον κόπο να διαδοθεί. Αφορά τις διαφορές (ελάχιστες είναι η αλήθεια) ανάμεσα στα διόδια που πληρώνει ένας Ελβετός μέσος οδηγός και ένας αντίστοιχος Έλληνας. Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε μπροστά από διόδια εθνικής οδού ξανασκεφτείτε αν πρέπει να πληρώσετε. Σας το παραθέτω όπως το έλαβα:
«Η χρήση των ελβετικών αυτοκινητόδρομων και οδών ταχείας κυκλοφορίας υπόκειται για όλα τα μηχανοκίνητα οχήματα σε υποχρέωση πληρωμής διοδίων. Για μηχανοκίνητα οχήματα με μέχρι 3,5 t (ΕΙΧ, μοτοσικλέτες και τροχόσπιτα) υπάρχει υποχρέωση ειδικού σήματος (βινιέτας).
Πριν από τη χρήση αυτοκινητοδρόμων και οδών ταχείας κυκλοφορίας πρέπει να αγοραστεί μία βινιέτα, η οποία ισχύει για απεριόριστες διαδρομές σε όλους τους αυτοκινητόδρομους και οδούς ταχείας κυκλοφορίας.
Μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας ταξίδεψαν αυτή την εβδομάδα στο εξωτερικό, βρέθηκαν με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στην Ελβετία και αγόρασαν μια vignette.
 Το κόστος της; 31 ευρώ για όλο τον χρόνο, δηλαδή μέχρι το τέλος του 2010, με τη δυνατότητα χρήσης απεριόριστων διαδρομών, εννοείται και των πολυάριθμων τούνελ της ορεινής χώρας.

Δηλαδή, ο Ελβετός πολίτης πληρώνει 31 ευρώ τον χρόνο και έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί ελεύθερα ολόκληρο το εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας του.
Ο Έλληνας πολίτης, π.χ. ο κάτοικος Κατερίνης που εργάζεται στην Θεσσαλονίκη και πηγαινοέρχεται καθημερινά, πληρώνει 1.344 ευρώ μόνο για αυτή τη διαδρομή (20 εργάσιμες Χ 12 μήνες Χ 5,80 ευρώ καθημερινά) και δεν έχει τη δυνατότητα αγοράς εκπτωτικής κάρτας, όπως συμβαίνει σε ολόκληρο τον κόσμο!
Οι Ελβετοί συνάδελφοι των φίλων μας δεν μπορούσαν να το πιστέψουν, λέγοντας: «Αυτό λέγεται κλοπή!». Οι δε πολιτικοί που υπέγραψαν την παραχώρηση της χρήσης των εθνικών μας δρόμων, κάτω από τέτοιους όρους, είναι πουλημένα τομάρια!
Αυτό, το τελευταίο, δεν το είπαν οι Ελβετοί!
Το είπαν οι Τσέχοι που καθόταν στο ίδιο τραπέζι! Κι εμείς, βέβαια, τους εξηγήσαμε, πως… απλώς ”ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ”».
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας
Σεπτεμβρίου 29, 2010


http://panole8riambos.wordpress.com/