Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

NEW ZERO GOD + DRAMA QUEEN live @ GLAM ROCK BAR FRI.29.OCT







NEW ZERO GOD & DRAMA QUEEN live @ GLAM ROCK BAR

Οι New Zero God σχηματίστηκαν τον Μάρτιο του 2006, από πρώην μέλη των “The Flowers Of Romance” και των “Nexus”. Το συγκρότημα αποτελείται από έμπειρους μουσικούς που δραστηριοποιούνται στην ελληνική μουσική σκηνή και δισκογραφία από τη δεκαετία του ’80.

Το ντεμπούτο άλμπουμ του συγκροτήματος έχει τον τίτλο “Fun Is A Four Letter Word” και περιέχει 12 κιθαριστικά τραγούδια που κινο...ύνται ανά­μεσα στις περιοχές του post punk, του dark wave και του goth χωρίς τελικά να το χαρακτηρίζει ως σύνολο ένα μόνο από τα παραπάνω είδη.

Οι New Zero God ηχογράφησαν σε δώδεκα live in-the-studio jam sessions με σκοπό να συλλάβουν τη live αίσθηση που βγάζει το συγκρότημα στη σκηνή. Ο σκοπός επετεύχθη και το αποτέλεσμα είναι ένα άλμπουμ γεμάτο ενέργεια και ψυχή που ακούγεται δυνατά!

Ανάλογες είναι άλλωστε και οι ζωντανές εμφανίσεις των New Zero God στις οποίες συχνά παίζουν και κομμάτια των Flowers of Romance και των Nexus.

Μέχρι τώρα έχουν εμφανιστεί σε διάφορα club και μουσικές σκηνές εντός και εκτός Αθήνας, ενώ ξεχωριστές ήταν οι εμφανίσεις τους στο 1ο Φεστιβάλ Ερμούπολης και στο Local Delights Festival που έγινε στο Block 33 της Θεσσαλονίκης. Έχουν ανοίξει επίσης συναυλίες των Legendary Pink Dots και των Christian Death.

Mετά την πρόσφατη κυκλοφορία του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, το άλμπουμ έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές από τον μουσικό τύπο και το ραδιόφωνο. Επίσης έχουν γίνει πολλές αναφορές σε διάφορα εγχώρια και διεθνή Blogs και ιστοσελίδες μεγάλης επισκεψιμότητας.

Τους New Zero God αποτελούν οι:

Μιχάλης Πούγουνας – Φωνητικά
Δημήτρης Στεβής – Τύμπανα
Μπάμπης Διακουμέας – Μπάσο
Ηλίας Ράπτης – Κιθάρα
Μιχάλης Χρήστου – Κιθάρα


http://www.myspace.com/newzerogod


την εμφάνιση θα ανοίξει το πολύ καλό συγκρότημα Drama Queen

http://www.myspace.com/dramaqueentheband )



Δεν υπάρχουν σχόλια: