Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Aληθινό περιστατικό n3

Εμαθα καινούργιους τρόπους διαφήμισης του blog . Με ενημερωσε χθες ενας γνωστος μεταξυ τύρου και ουισκιου. Να φτιαξω λεει 2-3 λογαριασμους στο google και μετα να ανεβασω καμια ανάρτηση "λιγο περιεργη" και καλύτερα λιγο προσβλητική για κάποιον  (πχ γκρουπ ελληνικό ή αλλο blog-σελιδα). Mετα να μπω με τους αλλους λογαριασμούς και να κανω τσαμπουκά. Σε καποια να με βριζω και σε κάποια να με υπερασπιζομαι.

"Καλά ποσους λογαριασμους πρεπει να εχω ή γυναικα για να κάνω καυγα με τον εαυτο μου?" ρωτήσα ή ασχέτη. 
"Οχι μου λέει θα πεταξείς και μερικά ανωνυμα μέσα, οποτε δεν χρειαζεται να εχεις και 15 mail...Απλα δεν γινεται να ειναι ολα ανωνυμα γιατι θα καρφωθεις."

"Μαλιστα " του λεω "η διαφημιση που ειναι ακριβως γιατι δεν καταλαβα, μη με βλεπεις μελαχροινη, πριν 10 χρονια ειχα περασει ενα φεγγαρι κρισή και τα εκανα ξανθά και μαλλον μου εχει μείνει βαφη..."

"Μα μου λέει δεν σκεφτεσαι κοθόλου???
Το θέμα είναι να το μαθεί ο θιγομενος!!!"
Οπου θα φροντισεις να τον ενημερωσεις με έναν αλλο λογαριασμο σου. Αυτο μπορεις να το κάνεις και μεσω twitter ή facebook ή κατι αλλο. Εκει να δεις επισκεψιμοτητα και σχολια. Επίσης φροντισε η αναρτηση να ειναι μεν περιεργη και αμφιλεγόμενη αλλα οχι τρελα extreme γιατι πρεπει να το σωσεις αργοτερα στα σχόλια.Ολή η μαγκια εκεί ειναι. Ξερεις ατακες του τύπου "διαφωνουμε αλλα μας αρεσει ο διαλογος..."


ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!

Αλλη δουλεία δεν εχω να κανω καθέ μερα απο το να τσακωνομαι μονή μου! Ασε που οποιος ανακατευεται με τα πίτουρα τον τρωνε οι κοτες. Ετσι ξεκινησαν κάποιοι και κατέληξαν με σχιδοειδης προσωπικοτητα...
(και μενα με βλέπω θα τσακωνομαι με τον εαυτο μου για το τι καφε θα φτιαξω...)

Υ.Γ. ασε που θα επρεπε να φτιαξω ΚΑΙ  τwitter και αληθεια ακομη δεν εχω καταλαβει που χρησιμευει...

ΥΓ2 ακολουθει διαφημιση...


2 σχόλια:

mia_einai_i_ousia_den_yparxw είπε...

kala, eimaste sovaroi??? Me auta kai me auta gemizei axrista gigabyte to internet!! Pantws, prepei na to paradextoume, polla blog ekanan epityxia etsi. Ta idia me ton pragmatiko kosmo symvainoun kai ston eikoniko. Skandala kai pali skandala. Mia pio hi-tech ekdosi tou mesimerianadikou koutsompolistikou

maruli είπε...

Ωραια. Κανεις υποψηφιος για ξεκατίνιασμα;