Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

εδω ο κοσμος χανεται.... (και βαρκούλες αρμενιζουν)

Στο προηγούμενο ποστ εγραψα διαφορα εναντίων μίας μερίδας του ΚΚΕ. Γενικά όμως δεν ξέρω πλέον σε τι πλανήτη βρίσκονται. Και να εξηγηθω.
Το Πασόκ βρίσκεται σε αλλο γαλαξία αυτο είναι σίγουρο. Δεν θα αντεξει ο Γιωργάκης ουτε μια βδομαδα. Ειναι δυνατόν ωρέ να παραιτείται ο πρωθυπουργός στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολητευσής και μετα να αλλάζει γνώμη επειδή καποιοί απο το Πασοκ γκρίνιαξαν? Αυτή ειναι η μία αποψή, η άλλη ειναι οτι του αλλαξε γνωμη ο αδερφός του λεγοντας του " Ενας Παπανδρέου δεν παραιτηται!!!!"
Ο Σαμαράς ειναι σε αλλο πλανήτη γιατί νομιζει πως εχουμε ξεχασει τα χαλιά τους και θα τους ψηφίσουμε και θα ολα θα ειναι ωραία και ανθηρα.
Ο Τσιπράς ειναι στον κόσμο τους γιατι νομίζει πως ηγείται της πλατείας Συντάγματος και η Παπαρηγα ειναι στην Μοσχα! Οχι ομως στην Μοσχα του σημερα, αλλα στην Μοσχα της Οκτωμβριανής επαναστασης... Κανουν και πολιτική συγκεντρωση αυριο ή σημερα εμαθα με ομιλία της κ. Παπαρήγα στην Ομόνοια. Καθαρα κομματική συγκέντρωση αγνοώντας το ποσοστο των ανθρώπων που ψηφίζουν ΚΚΕ και κατεβαίνουν Συνταγμα. Ακυρωνοντας γενικά οτι γίνεται στο Συνταγμα. Πάντως ο πατέρας που ψηφιζει ΚΚΕ 40 χρόνια συνταγμα πηγαίνει.
Δεν έχω καμία προκαταλήψη εναντίων του ΚΚ αλλα πρωί πρώι σημερα που ανοιξα το μαγαζι αρχισε και το ΚΚΕ ακριβως απεναντι μινι συγκεντρωση με ντουντουκες για να διαφημιστει. Ειπαμε απεναντι έχει ΟΑΕΔ...Μου θυμισε τοσο εκλογες αυτο το πραγμα...Και νομίζω πως μπορω να γκρινιάξω λιγο πρωι πρωι.
Ναι Αλέκα μου το ξέρω πεφτει ο ΓΑΠ και μονο την ατακα περιμένουμε για να μην μας χτυπήσει ο κορμός. Αλλα εχω μια παρακλήση σε παρακαλω, σαν γυναίκα προς γυναίκα. Οταν πεσει η κυβερνηση και προκυρηχτούν εκλογές μην γεμίσεις ολή την Αθήνα αφίσες παλι ετσι? Δεν με πειραζει βασικά αλλά κανείς δεν τις μαζεύει μετα με αποτελέσμα να γεμίζεις την πολη σκουπιδια. Η τουλαχίστον βάλε τα πιτσιρίκια να καθαρίζουν. Αύτο το μαθήμα απο την πλατεία συνταγματος μπορείτε να το αποδεχτείτε ετσι?



Δεν υπάρχουν σχόλια: