Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

θα αποκτησω ψυχολογικά προβλήματα!!!



Συνήθως τα πιτσιρικια το καταδιασκεδαζουν οταν μπαίνουν στο μαγαζι. Βλεπουν τον σκελετό και νομιζούν οτι είναι σε λουνα παρκ. Το πόσα έχουν παει δε στην βιτρίνα για να τα βγάλει ο μπαμπάς φώτο με τον Sid τον σκελετο πια δεν μπορώ να μετρήσω.
Βεβαία υπήρχαν και κάποιοι ελαχιστοι που δήλωσαν οτι το μαγαζι ειναι τρομακτικο άλλά συνηθως είναι  16 κορίτσια που θέλουν να γίνουν Δουκίσσα Νομίκού και το αγαπημένο τους χρώμα είναι το ρόζ.
Αυτο το κοριτσάκι (κοντα στα 6 νομίζω) που λέτε μαζι με την μεγαλύτερη αδερφή του χαζευε στο μαγαζι γέλαγε με διαφορα, ρωτούσε τι είναι αυτο και τι είναι το άλλο ώσπου προσεξε μια σημαία των Ιrom Maiden. Στη συγκεκριμένη σημαια φαινεται ο Εντι η μασκώτ των Μaiden.
Eχω βάλει και φώτο της επιμάχης αφίσσας αλλά φανταζεστε οτι ίσως το κοριτσάκι να ήταν περισσοτερο εξοικειώμενο με αφίσσες της Barbie με ουρα σε έντονο φουξί χρώμα. Το είδα το πιτσιρίκι να προβληματίζεται.
Τι έχει πάθει αυτος και είναι έτσι? με ρωτησε " Ειναι αρρωστός ? Επαθε κατι το κεφάλι του?
θα γίνει καλα?"
Πανικοβλήτη συνειδητοποιησα οτι η απαντήση που θα έδινα θα ήταν κατάλληλη αν την ερώτηση μου την εκανε 17 χρονο καφρομεταλάκι και οχι 6χρονο κοριτσακι.
Πρέπει να εμείνα σιωπήλη κανα δίλεπτο προσπαθώντας να σκεφτω πως να  εξηγήσω την απεικονιση. Μέτα σκεφτηκα να φωνάξω την μεγαλη αδερφη που χαζευε τα μπλουζάκια αλλα αλλαξα γνωμη. Τι στο διαολο δεν είμαι ικανη να δώσω μια απάντηση χωρίς να αφήσω μονιμα ψυχολογικά προβλήματα στο κοριτσάκι?
Μην ανησυχείς του λέω, μια ζωγραφία ειναι μόνο. Δεν ειναι αληθινο.
Επιτέλους σκεφτηκα μέσα μου τον γλιτωσα τον ψυχιατρο.
Και μετα μου απαντησε η μικρή πως εννοείται πως το ξερει απλά είχε απορία. Οταν έμεινα να την κοιταω με ανοιχτο το στόμα μου δήλωσε πως απλα δεν της αρέσει και είναι αηδιαστική...
Νομιζω πως θα μπορούσαν να μου το επιβεβαιώσουν και πολλές μαμάδες αλλα τα παιδιά ειναι εξυπνοτερα απο οτι νομίζουμε  και εμείς ηλιθιότεροι απο οτι πιστεύουμε.
Τζάμπα πανικός λοιπον.



 




Δεν υπάρχουν σχόλια: